APK & onderhoud

Bent u in het bezit van een auto? Dan wilt u uw voertuig altijd en overal kunnen vertrouwen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf S. Hummel voorkomt u nare verassingen.

APK-keuring
De Algemene Periodieke Keuring is een technische controle van uw auto. Tijdens deze keuring wordt er gekeken naar verkeersveiligheid en het milieu. Is uw voertuig niet APK gekeurd? Dan mag u niet rijden. U kunt uw auto tot twee maanden voor uw APK vervaldatum al laten keuren. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

Bent u benieuwd wanneer uw auto gekeurd dient te worden? Check het hier!

Onderhoud
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Autobedrijf S. Hummel controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Na afronding ontvangt u een overzichtelijk onderhoudsplan. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de huidige staat is van uw auto. Elk product en onderdeel wat wij gebruiken wordt bovendien gecontroleerd door onze specialisten. Daarom kunnen wij u garantie bieden bij elke reparatie. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in. 

 

0641226001561468422.jpg